top of page

Nyhetsbrev 240206

Hej du besökare på hemsidan, "Den dagen den sorgen" på Biografteatern Scala blev en stark upplevelse som visade teaterkonsten från sin allra bästa sida. I söndags visade vi "Luddet" för barn mellan 2-5 år. För flera var det den allra första teaterupplevelsen. Kanske den viktigaste i livet för att tända ett långsiktigt intresse för teater.

Vi fortsätter fredag den 9 februari kl 19 på Ystads Teater med "The Last Five Years" från Malmö Opera. Musikalen hade världspremiär i Chicago 2001, Broadway 2002 och kom som film 2014. Den har fått en mängd priser och nomineringar.

För våra medlemmar genomför vi visningar av Ystads Teater. Från det ursprungliga sceneriet i källaren till översta våningen. Det ursprungliga köket finns kvar. Blir du medlem kan du meddela om du vill delta tisdag den 13 februari kl 14 eller torsdag den 15 februari kl 19.

Vi hälsar dig välkommen till våra olika föreställningar.

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nyhetsbrev 240113

Hej du besökare på hemsidan. ”Den dagen den sorgen” möter vi på Biografteatern Scala fredagskväll den 19 januari. Längst ner i detta brev kan du läsa Expressens recension av romanen. Den handlar om Be

bottom of page